Street Food Pont- gyorsat, választékosabban

Nincs idő, enni kell valamit, csak egy kis valamire vágyom, na de mit egyek?

Ezek a kérdések gyakran elhangzanak mondjuk legtöbbször ebédidőben a munkahelyen vagy esetleg ha éppen sétálgattok a plázában vagy ügyeket kell intéznétek.

Alapvetően nem vagyok kibékülve a plázákban található "csúcs-szuper" vendéglátóhelyekkel, azonban azt gondolom a Duna pláza (második otthonom) esetében kivételt tehetünk. Pár átalakítást követően nagyon szuper helyekkel gazdagodott a mi kis plázánk vagy lehet én vagyok elfogult?:D

Az egyik ezek közül az egyik kedvencünk a Street Food Pont. A hely neve nem túl kecsegtető, valamint elég ötletszegénynek is mondható, de higgyétek el az ételek ennél azért többet adnak.

Nem gyorskajáldás szinten van a hely, hanem simán egy középszerű, átlagos, bisztrósabb színvonalat képvisel megközelítőleg hasonló árakkal, csak ugye itt talán az üdítővel lehet spórolni vagy legalábbis az árat csökkenteni.


Van itt minden, mint a búcsúban és eddig minden amit itt ettünk, jó volt. Találkozhattok többféle hamburgerrel, mindenféle alapanyagból készült tésztával, salátával és pizzákkal is. 

Utolsó alkalommal is, amikor itt kajáltunk, akkor is pontosan az történt velünk, ami általában szokott. Összevissza ügyeket intéztünk, amikor a hasunk döbbentett rá, hogy se reggeli, se semmi és már kb 2-3 óra között van.

Így akkor jött a kérdés, kéne enni gyorsan de mit? Legyen a Street Food Pont és akkor én tésztát te pedig hambit eszel. Tehát a haditerv összeállt én kikértem a tejszínes csirkemelles borsós tésztát, a Férjem:) pedig szintén evett egy mexikói típusú, Acapulco névre hallgató hamburgert. 

Ár-értékben teljesen rendben volt és a gyors kaják közül abszolút ajánlható, hiszen hiába eszel egy pláza közepén, gyorsan valamit, valahol, azért az itt található ételek íze nem a tipikus gyorskajáldai szintet hozza. Az ételek mindig frissek és melegek, a tálalás a gyors éttermi körülményeket figyelembe véve rendezett, a kiszolgálás pedig kedves. És szemlátomást nagyon sok gyerek is ezt választotta és sok szülőn láttam, hogy mégiscsak elégedettebbek, hogy a gyerek durum tésztát eszik mondjuk egy mekis sültkrumpli helyett.

Tehát, ha gyorsan kéne valami és nincs időd annyira éttermezni és beszélgetni sem annyira szeretnél vagy éppen csak megállnál két üzlet között harapni valamit, akkor térj be a Street Food Pont-ba.


UPDATE: Azóta bővült a hely alapterületre és választéka egyaránt, úgyhogy még inkább ajánlott ellátogatni ide. Mi azóta 2-3 alkalommal is voltunk, egyszer sem csalódtunk! :)


Puszi&Pacsi,
Szalai

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések